Qui no coneix Music Has No Limits? Doncs bé, l’increïble show musical ens va encarregar el disseny de la seva pàgina web i el resultat ja ho tenim.

Pels quals vulguin un petit resum, *Music Has No *Limits és com ells mateix denominen “la playlist de la teva vida”. Un espectacle únic que recorre els grans èxits de la història de la música. La companyia adapta peces mestres de grans èxits que han marcat una fita en la memòria col·lectiva. Imprimint així sobre ells una nova visió, un nou ritme i una interpretació diferent, amb una ambiciosa escenografia creada al gust de Vegas, Broadway o el West End londinenc.

Desenvolupament web per Music Has No Limits

A VayaWebs ens hem encarregat del desenvolupament i disseny de la nova pàgina web, treballant al màxim els detalls amb l’objectiu d’acostar al públic a un primer contacte més proper amb el xou. Evidentment el xou en viu és irreemplaçable amb el que no podràs deixar d’anar a veure-ho quan toqui la teva ciutat en la gira.

 

Diseño Web MusicHasNoLimits agencia vayawebs barcelona

 

El projecte de Music Has No Limits, està relacionat directament amb la música. Per això, ho hem desenvolupat totalment concorde al que representa el talent i especáculo del xou. Un disseny cañero, actual, dinàmic i enfocat a l’experiència de l’usuari. Les persones que visitin la web poden comprendre l’essència del xou i també reservar les entrades.

En ser un projecte relacionat amb la música i l’espectacle, el protagonisme de les imatges i vídeos era totalment prioritari. Però, sense oblidar mai la capacitat d’atracció i comunicació dels textos. A la pàgina d’inici ens trobem amb informació principal ben estructurada. Així l’usuari pot tenir una primera visualització de tot el conjunt.

Elements i programació web

Tots els elements, el menú, la tipografia, els botons, els colors i els contrastos han estat acuradament triats. Sempre per aportar la millor imatge i plasmar la creativitat i talent de l’espectacle. D’altra banda, també hem inclòs un apartat de venda. En ell es poden comprar entrades i veure el calendari de la gira i ciutats. També altres apartats relacionats amb l’espai de Talent, els patrocinis del xou i l’apartat de premsa. Aquest últim amb seccions de clipping, música (àudios) vídeo i fotos, entre uns altres.

L’apartat de contacte mostra tota la informació necessària així com un complet formulari de contacte. Aquest adaptat a la nova normativa RGPD.

A nivell de programació, el disseny web està totalment enfocat a SEO i és 100% responsive. D’aquesta manera, obtenim la millor usabilidad web des de qualsevol dispositiu i poder ser perfectament indexat en tots els cercadors.

Et convidem a visitar la pàgina web completa fent clic en www.musichasnolimits.com

Vols un disseny web per a la teva empresa o negoci? Contacta’ns, tenim la millor proposta per a tu. www.vayawebs.com – Tel.93 519 27 60