Nou disseny web i desenvolupament de Botiga Online per Peace-Love

Us presentem un dels nostres últims projectes web realitzats per al sector de la moda. Nou disseny web i desenvolupament de botiga online per Peace-Love. Empresa amb més de 30 anys de trajectòria en roba de dona.

¿Bruses, Faldilles i pantalons, roba de punt tricot, túniques i vestits? En Peace-Love tens la millor selecció amb un estil únic i característic.

 

diseño web tienda online barcelona vayawebs diseñador web ecommerce

 

Peace-Love, necessitava un disseny web i botiga online complet i potent, ja que posseeix una àmplia selecció de productes. Aquests no només s’han de poder gestionar des del panell intern sinó que requereix d’una estabilitat de programació òptima perquè tot funcioni com un tret! El hosting web per descomptat també ha d’estar a l’altura per a aquest tipus de botigues-online.

 

 

 

Procés de compra ràpid i segur en el nou disseny web i desenvolupament de Botiga Online per Peace-Love

 

A les botigues online que programem fem també especial èmfasi en tot el relacionat amb la seguretat de l’usuari i client final. Els processos de compra, la passarel·la de pagament han d’oferir la màxima seguretat. Els certificats SSL amb xifrat són molt importants perquè la informació estigui segura així com el servidor on s’allotja la web.

 

 

Algunes dades generals del projecte de nou disseny web i botiga en línia de Peace-Love

 

  • Disseny web complet i responsive. Accessible còmodament des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil. Treball previ UX i UI per a la millor experiència de l’usuari.
  • Botiga Online integrada amb les opcions més avançades de categorització de productes.
  • Passarel·les de pagament i carret de compra més modernes.
  • Disseny web adaptat preparat per optimització SEO
  • Auto-gestió de productes i fitxes descriptives.
  • Registre de compra per a usuaris
  • Plataforma interna de gestió de vendes
  • Implementació de WooCommerce

 

A les botigues en línia i projectes d’e-commerce, el procés de compra ha de ser extremadament funcional i senzill perquè les visites es converteixin en compres. En Peace-Love es pot realitzar una compra a pocs minuts de forma senzilla sense renunciar a l’experiència web i seguretat en el procés.

Et convidem a visitar el nou projecte de disseny web i desenvolupament de botiga online per Peace-Love en www.peace-love.es

En VayaWebs som experts en disseny web i desenvolupament de botigues en línia. Ens adaptem a cada sector comercial alhora que vam crear la millor experiència per al client final. Vols un pressupost per a la teva pàgina web o botiga en línia? Contacta amb nosaltres aquí. També per telèfon al 93 519 27 60