Nou disseny web per Alcohols Oliva S.A i Alcoholera Catalana SA, empreses amb més de 90 anys d’història i especialitzades tant en el dipòsit fiscal, com en la fabricació i distribució d’alcohols etílics i recuperació de subproductes alcohòlics.

D’una banda, Alcohols Oliva SA disposa de 52 dipòsits amb una capacitat total superior als 9 milions de litres, convertint-se, des de fa anys, en un referent en el seu sector. D’altra banda, ALCOHOLERA CATALANA SA, disposa de la seva fàbrica d’alcohol (torres de destil·lació, laboratori, estació de càrrega, depuradora d’vinazas …) i també una capacitat d’emmagatzematge de matèria primera de 4 milions de litres i de 3,5 milions de litres per producte acabat.

Què es requeria amb el nou disseny web per Alcohols Oliva S.A?

diseño web para Alcoholes Oliva S.A

El resultat, d’acord amb la idea principal i necessitats del client, queda en un disseny web per Alcohols Oliva SA amb un aspecte corporatiu i d’acord amb la naturalesa dels serveis de l’empresa, oferint a l’usuari una navegació clara, senzilla, informativa i tècnica dels productes i els seus serveis.

Al públic objectiu de l’empresa, li interessa trobar informació clara i detallada dels productes i serveis sense oblidar els últims requeriment web i una correcta distribució del contingut per facilitar la navegació dels usuaris des de qualsevol dispositiu.

Et convidem a visitar la seva pàgina web completa en www.alcoholesoliva.com

En VayaWebs som experts en disseny i desenvolupament web i botigues online. Sempre enfocats a les necessitats del client per a la consecució dels seus objectius. Per a més informació sobre els nostres serveis o consultes, pots contactar amb nosaltres en el nostre apartat de contacte fent clic aquí