Avui us presentem un dels nostres projectes de disseny i desenvolupament web complets al costat del disseny de logotip per Wow Padel Indoor, un dels millors llocs per gaudir del pàdel a Barcelona i els seus voltants.

Wow Padel Indoor compta amb les instal·lacions i pistes de pàdel més modernes (construïdes en 2016) a la segona planta del centre comercial Llobregat Centre. Sens dubte, un concepte molt encertat per totes les comoditats i serveis que ofereix.

És un plaer poder gaudir d’aquest esport sense haver d’estar pendent del temps. A més, a l’estar situat en un centre comercial, pots aprofitar sempre per fer altres coses d’oci i del dia a dia.

 

Disseny i desenvolupament de la pàgina web

 

Com tot projecte web, havíem de tenir en ment les particularitats del producte i sector, en aquest cas el pàdel com esport, amb el que vam optar per un disseny visual atractiu amb tipografies i imatges dinàmiques en concordança amb la marca i el públic al qual anava dirigit .

La usabilitat web, com tot projecte en el qual treballem era una prioritat perquè el client que accedís i busqués un lloc on practicar el pàdel, tingués la millor experiència web. Tant en la seva facilitat d’ús com en la navegació de la mateixa.

 

Particularitats del projecte web

 

diseño web barcelona - centro reservas integrado

 

Disseny del logotip

 

D’altra banda també ens van encarregar el disseny del seu logotip (un servei professional que també oferim a VayaWebs) amb l’objectiu de potenciar la marca des d’un principi, sent fàcilment identificable i altament memorable pel públic.

Aquí us deixem el resultat.

Un disseny atractiu, dinàmic, amb colors representatius, detalls de l’esport i una tipografia molt moderna.

 

 

 

Us convidem a visitar la pàgina web completa en www.wowpadelindoor.com

Per a qualsevol informació sobre els nostres serveis de disseny i desenvolupament de pàgines web i botigues online, pots visitar la nostra web VayaWebs.com o contactar sense compromís al nostre apartat de contacte.